SUBSTANŢE ACTIVE ŞI DOZARE

Tribulus Terrestris

Acţionează asupra sporirii nivelului de testosteron-hormon sexual masculin, ceea ce se manifestă prin creşterea evidentă a libido-ului.

Datorită efectelor sale pozitive, această substanţă a fost folosită în medicina tradiţională chineză şi indiană, mai ales pentru sporirea spermatogenzei (formarea spermei), dar şi pentru îmbunătăţirea caltăţii erecţiei.

Studiile efectuate au demonstrat o îmbunătăţire a comportamentului sexual de până la 30% ca urmare a efectelor stimulatoare ale extractului.

L-arginina

Este absolut necesară pentru un proces normal de spermatogeneză. Ajută la o mai bună irigare cu sânge a organelor sexuale, influenţând astfel pozitiv soliditatea şi durata erecţiei.

Administrarea de L-arginină bărbaţilor infertili timp de 6-8 săptămâni a sporit semnificativ numărul de spermatozoizi şi mobilitatea lor la majoritatea pacienţilor, ceea ce a condus la graviditate la perechile infertile.

Ginseng

Este cunoscut şi folosit de secole drept afrodisiac, care îmbunătăţeşte randamentul sexual. Datorită efectelor lui stimulatoare asupra sistemului nervos central, ajută la o stăpânire mai uşoară a situaţiilor exigente atât fizic, cât şi psihic.

Ajută la un grad mai mare de bună dispoziţie fizică şi psihică. Influenţează pozitiv libido-ul. Studiile clinice în care pacienţilor monitorizaţi li s-a administrat ginseng au demonstrat o îmbunătăţire a parametrilor sexuali.

Efectele asupra disfuncţiei erectile s-au făcut simţite după o administrare de mai multe săptămâni prin capacitatea de a provoca erecţia.

Combinaţia acestor trei substanţe active ajută la o îmbunătăţire considerabilă a potenţei. Efectele principale pot fi observate în ceea ce priveşte îmbunătăţirea şi prelungirea duratei erecţiei, sporirea fertilităţii şi a condiţiei fizice.

Administrare:

Se administrează câte 3 tablete zilnic. Efectul este vizibil după 3 săptămâni de administrare.

Apariţia efectului

graf_aparatia-efectului.gif

înapoi la introducere sus