Sexul colorat

Culoarea Dvs. preferată apare în garderoba Dvs., dar ştiaţi că ea spune multe despre stilul Dvs de viaţă, de modul cum abordaţi o relaţie?

Dacă nu vă puteţi hotărî pentru nici o culoare, atunci alegeţi trei, care vi se par cele mai potrivite!

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Iată interpretările!

Culoarea preferată: roz

Persoanele care preferă rozul au tendinţa de a-şi păstra naivitatea tinerească şi de la prima dată când au făcut sex, nu s-au schimbat prea multe pentru ei. Femeilor le place să flirteze doar aşa, din glumă, pentru că aici se încheie totul, nimic nu merge mai departe. Domnilor, atenţie deci la doamnele roz, pentru care flirtul este o distracţie sau un sport. Bărbaţii cărora le place rozul îşi dedică ardoarea doar unei singure femei, nu cred în infidelitate şi ei înşişi nu sunt infideli.

bărbaţii care au ales această culoare:
4%

Culoarea preferată: galben

Oamenii care preferă galbenul sunt uneori, ca nişte cameleoni în pat, îşi schimbă dispoziţia şi atitudinea faţă de sex. Uneori sunt înfocaţi şi duri, alteori romantici, plini de emoţie. Uneori uimesc cu idei noi şi sex divers, dar foarte rar. Cu toate că vin uneori cu noutăţi, nu dau tot ce pot.

bărbaţii care au ales această culoare:
11%

Culoarea preferată: mov

Oamenii cucernici şi foarte ingenioşi. Nu le place dezordinea şi fac sex după metode bine testate. Atitudinea faţă de sex are un scop clar: atingerea orgasmului de către ambele părţi. Femeile cărora le place movul încearcă să-şi mulţumească la maxim partenerul. Dimpotrivă, bărbaţilor cărora le place movul, încearcă să-şi mulţumească la maxim partenera. Prioritatea în sex este orgasmul partenerului. Dacă se întâlnesc doi parteneri cu aceeaşi culoare preferată, atunci este un maraton sexual, câte orgasme atinge celălalt.

bărbaţii care au ales această culoare:
7%

Culoarea preferată: albastru

Oamenii care preferă albastrul sunt iubitori şi protectori. Femeile sunt fericite când au un astfel de partener, pentru că el ştie să mângâie şi să spună cuvinte frumoase. Femeile şi bărbaţii care iubesc albastrul sunt foarte înfocaţi şi se tulbură uşor. Le place să caute noi lucruri nu numai în sex, dar şi în relaţie. Persoanele cărora le place albastrul nu sunt plictisitori şi în sex nu ezită să folosească jucării sau alte obiecte ajutătoare.

bărbaţii care au ales această culoare:
23%

Culoarea preferată: gri

Negru ? Alb ? Nu vă puteţi hotărî ? Exact aşa sunt oamenii cărora le place griul – nehotărâţi. Cine preferă griul faţă de celelalte culori, nu sunt aşa de aprinşi după sex. Pentru ei este un stres sau un mod de a-ţi asigura un urmaş, aşa că iau sexul drept o obligaţie. Persoanele pentru care griul este una din culorile preferate, dar nu cea mai îndrăgită sau nu singura, nu sunt cu totul pierduţi.

bărbaţii care au ales această culoare:
10%

Culoarea preferată: negru

Oamenii în negru sunt sălbatici sau se poate spune extremi în sex. Unii pot avea chiar înclinaţii sadice sau sado-masochiste. Cine a ales culoarea neagră, îşi caută în general un partener de acelaşi tip ca ei. Oamenii în negru nu-şi vor alege niciodată un partener în albastru, pentru că în acest caz nu vor fi satisfăcuţi nici sexual, nici psihic.

bărbaţii care au ales această culoare:
10%

Culoarea preferată: verde

Verzii sunt puţin inflexibili, dar pe de altă parte, sunt distractivi. Sunt demni de încredere, lucru care se reflectă în viaţa sexuală, pentru că trezesc în partener senzaţia de siguranţă şi securitate. Preferă un singur partener, iar în relaţie iau totul chiar prea în serios. Au tendinţa de a exagera problemele dintre parteneri şi de a încerca rezolvarea lor, chiar dacă nu există. Nu trebuie să vă feriţi de oamenii în verde pentru că niciodată nu vă înşeală. Sunt parteneri fideli, chiar dacă apare un anume risc în cazul în care încep să se plictisească.

bărbaţii care au ales această culoare:
10%

Culoarea preferată: portocaliu

Portocalii sunt pur şi simplu pasionaţi de fanteziile lor sexuale. Le place foarte mult dragostea la nivel înalt, se poate spune chiar ca dintr-un film de la Hollywood, adică de toate pentru toţi, dramă, gingăşie, violenţă. Veţi avea parte de un preludiu romantic şi de şoptitul cuvintelor dulci din partea unui/unei partener/e în portocaliu. Oamenii în portocaliu sunt foarte des personalităţi conducătoare şi le place să fie în frunte.

bărbaţii care au ales această culoare:
10%

Culoarea preferată: maro

Persoanele cărora le place cel mai mult culoarea maro sunt în general, personalităţi melancolice. Cu toate astea, sunt amanţi foarte sensibili. Persoanele în maro nu sunt deranjate să spună şi de câteva ori pe zi, te iubesc. Ei sunt atât de romantici, încât sunt capabili să le cânte în ploaie persoanelor iubite o melodie romantică, dar atenţie la prea multă dulcegărie, pentru că nu oricine poate rezista timp îndelungat la asta. Maronii apreciază intimitatea şi nu prea-i lasă pe alţii să pătrundă în spaţiul lor personal.

bărbaţii care au ales această culoare:
12%

Culoarea preferată: roşu

Sălbatici din toate punctele de vedere. Persoanele în roşu sunt foarte vii, iar în sex este un fel de test de acrobaţie. Le place să ofere mulţumire şi bucurie. Pun mare accent pe instinct şi adesea se lasă duşi de val. La oamenii care preferă cel mai mult culoarea roşie, există tendinţa de a fi necredincioşi, pentru că reacţionează adesea la ofertele sexului opus. Le plac lucrurile noi şi dacă li se oferă ceva nou, nu spun nu.

bărbaţii care au ales această culoare:
10%

Culoarea preferată: alb

Oamenii cărora le place cel mai mult albul sunt puţin nesiguri, nu ştiu dacă să considere sexul ca fiind ceva rău sau să profite de senzaţia extraordinară. Păcat că la albi vedeţi prea rar pasiune. Albilor le place romantismul şi preludiul îndelungat. Ei nici nu se gândesc la jocuri sexuale sau la inventarea unor noi poziţii. Poziţia clasică este cel mai bun lucru pentru ei şi mai mult, nici nu le trebuie. Pentru albi este de neconceput sexul la lumină. Idealul este ceva rapid, pe întuneric şi sub plapumă. Este o adevărată problemă să convingi un astfel de om de lucrul opus.

bărbaţii care au ales această culoare:
5%
 

înapoi la introducere sus